Eunika 2009.11.23. 17:57

A Remény lángjai

 

Ma este 7 órakor a Sláger Rádió  milliós hallgatótáborából egy lelkes kis csapat gyertyákat gyújt az elnémított Sláger Rádió székháza előtt.

A megmozdulást a kezdeményezők A Remény lángjai-nak nevezték el.

Remény arra, hogy kedvenc rádiójukat egyszer majd újra hallhatják, de remény arra is, hogy Magyarországon még egyszer nem történik ilyen merénylet a sajtószabadság, az emberi alapjogok ellen.

A felháborodott hallgatók ma egy petíciót indítottak útjára, melyben a szabálytalan és korrupciógyanús ORTT eljárás ügyében követelnek haladéktalanul vizsgálatot.

 

Aki olvassa ezt a bejegyzést és szerette a Slágert, a Danubiust, akit sért a demokrácia lábbal tiprása, a párt korrupció, a sajtószabadság megsértése, a burkolt cenzúra működése

- gyújtson egy gyertyát a helyszínen tiltakozásul

- írja alá a petíciót

  http://www.PetitionOnline.com/slager18/petition.html

 A videó alatt folytatódik a bejegyzés.

  

 

És ezek a képek már a helyszínen készültek. Köszönjük a lelkes kis csapatnaka helytállását, a reményt amit mindannyiunknak adtak. Megható a szeretet, amivel kitartanak ebben a helyzetben is kedvenceink mellett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiahulye.blog.hu/api/trackback/id/tr131546782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása